FŐOLDAL CÉGISMERTETŐ TERMÉKEINK RENDELÉS KAPCSOLAT AKCIÓINKTHOMPSON WATER SEAL TERMÉKEK


3,78 liter


Cikkszám: 050014

Thompson's water seal

épületvédő, impregnáló, felületkezelő termék

Thompson's észak amerika vezető márkája

15 éve forgalmazzuk eredményesen.

Fafelületek:

Nyers és gyalult fűrészáruk, vörösfenyő, cédrus, kerti bútorok, kerti faszerkezetek, fakerítés, veranda, fazsindely, kikötő stég, falépcső, faszegélyek, fából készült házak, raktárépületek. Nagy nyomással és hővel kezelt fafelületeknél, a nyomás és a hőkezelés után csak 30 nappal alkalmazzuk. Nagymértékben csökkenti a repedés, hasadás lehetőségét, szemcsésedést, zsugorodást, duzzadást, az eső és vízbehatolás, száradás következményeként fellépő bomlási folyamatot.

Tégla, terméskő, viacolor.

Vízhatlanná teszi a felületet, segít megakadályozni a letöredezést, sókivirágzást.

Betonfelületeknél:

Vízhatlanít, csökkenti a fagy, olvadás következményeként előálló repedés lehetőségét. Megvédi a betont a jégmentesítő só vagy egyéb vegyszer káros hatásától. Ideális a beton érlelésére, pormentes felület képzésére.

Véd az UV sugárzástól. A víz a lekezelt felületeken nem tud beszívódni, cseppekben maradva elpárolog a felületről, mint a gyöngyöző vízcseppek a viasszal lekezelt autólakkról.

Nem használható:

kátrány, aszfalt, bitumen, műanyag és természetes gumi felületeken.

Használati utasítás:

  • Ne hordjuk fel ha a hőmérséklet 6 C fok alatt van, ha eső várható a következő 24 órában.
  • Minden felhordás előtt célszerű egy csöppentő teszt kontroll alkalmazása. Csöppentsünk tiszta vizet a lekezelendő felületre, ha 10 másodpercen belül beszívódik, indokolt a védő-impregnáló kezelés.
  • Felvitel előtt a kannát rázzuk fel. Felvihető ecsettel, hengerrel, kerti permetezővel. A felület mindig száraz, tiszta, zsír pormentes legyen. A kezelés alatt gondoskodjunk megfelelő szellőztetésről. A leghatásosabb eredményt kétszeri felvitellel érjük el. Száradási idő 48 óra, amely függ a hőmérséklettől és a páratartalomtól is.
  • A második réteg felvitele előtt legalább 24 órát hagyjuk száradni. Ha olajfestékkel akarjuk festeni legalább 3 napos száradásra van szükség, jó minőségű latex festéket csak 45 napos száradási után alkalmazzunk.
  • Nem szabad hígítani és semmilyen más anyaggal keverni.

Gazdaságos:

Az 1 gallon - 3.78 liter. a következő felületre elegendő:

Tégla 25,5 m²
Beton 30,6 m²
Betontömb, betonblokk 4,6 m²
Agyag- és földtégla 37,1 m²
Stukkó, gipsz 27,8 m²
Palakő 37,1 m²
Fa: durvára fűrészelt 11,6 m²
Fa: simára csiszolt 20,9 m²
Furnérlemez 13,9 m²
Zsindely 9,2 m²

Gyakran Ismételt Kérdések:

A Thompson's Water Seal megváltoztatja a fa, a beton vagy a tégla felületét?

Nem. A Thompson's Water Seal színtelen és lehetővé teszi, hogy a faanyag természetesen megszürküljön az idő múlásával. Mielőtt az egész felületre felhordanánk a terméket, egy nem feltűnő helyen próbáljuk ki. A próbafelvitelből meg tudja ítélni, hogy megfelelőnek találja-e az eredményt az átlátszó termék felvitele után.

Honnan tudhatom meg, hogy a Thompson's Water Seal még mindig megfelelően védi-e a felületet?

Egyszerűen alkalmazza a fröccsenéspróbát, csepegtessen a felületre néhány csepp folyadékot. Ha a víz felszívódik és megsötétíti az anyag felületét öt másodpercen belül, akkor a felület porózus és szükséges kezelni a termékkel. Ha a vízcseppek gyöngyöződnek, vagy megülnek a felületen, akkor ezúttal nincs szükség további védelem biztosítására.

Felvittem a Thompson's Water Seal-t a felületre, de az nem száradt meg. Mi történt?

„A több nem mindig jobb.” A leírásból valószínűsíthető, hogy eltúlozta a Thompson's Water Seal alkalmazását. A „felesleg” oka, hogy a Thompson's Water Seal nem volt képes már beszívódni az anyagba. Emiatt a használat előtt meg kell győződnie arról, hogy a felület teljesen száraz és törmelékmentes. Ha túlzott mértékben alkalmazta a terméket és az anyag a felületen megáll, kenje el a felesleget a felület száraz részein, vagy egyszerűen törölje le a felületről.