FŐOLDAL CÉGISMERTETŐ TERMÉKEINK RENDELÉS KAPCSOLAT AKCIÓINKARMOR ALL TERMÉKEK


Armor all protectant spongeImpregnált szivacs
18 ml. Cikkszám: 10800G


Felületvédő, impregnáló, felújító szivacs.


Sokoldalú felhasználási lehetőségei következtében nem csak autóknál, csónakoknál, lakókocsiknál, hanem a háztartásban, bútoroknál, műanyag, lakkozott bőr, műbőr, gumi, fa és bútorfelületek felújítására, ápolására is igen jól használható. Az ózon, oxigén, légszennyeződés, a nap ultraibolya sugarai, a fenti anyagok felületén fényvesztést, repedezést, fakulást, öregedést okoznak. Az impregnált szivacs mindezt segíti megakadályozni. A termék jelentős mennyiségű szilikonolajat, felületaktív anyagot és viaszt tartalmaz, a lekezelt felületet antisztatikussá teszi, nem tapad rá a szenny és a por. Nem csak a világ vezető autógyártói, hanem a NATO járműveinél, tengeralattjáróinál és a NASA űrhajóinál is rendszeresen használják. Nem gyúlékony, nem mérgező, nem korrodál, szagtalan, biztonságos és könnyen használható.

Használata:

  1. Egyszerűen töröljük át az impregnált szivaccsal az előzőleg megtisztított felületet. A feleslegesen felvitt mennyiséget töröljük le. Hagyjuk a szert néhány órán keresztül beszívódni, majd száraz ronggyal töröljük fényesre.
  2. A lekezelt felület felfrissül, visszakapja eredeti színét, fényes lesz. A felület tartós védelmének, fényének, tetszetősségének tartós megőrzése érdekében célszerű a kezelést időnként megismételni.

Figyelmeztetés:

Ha a feleslegesen felhordott mennyiséget nem távolítjuk el azonnal, csúszásveszélyt okozhat! Ne használjuk padlóra, gépkocsi pedáljaira, kormánykerékre.

A KERMI által bevizsgált, engedélyezett és minősített termék.


Szintetikus szarvasbőrMérete: 40 cm. X 40 cm.
Cikkszám: 016015

Használható a háztartásban és autóápoláshoz.

Mosógépben rendszeresen mosható anélkül, hogy felbolyhosodna!


Csak nedves állapotban használjuk!

Előnyei a természetes szarvasbőrrel szemben:

Használható forró vízben, szappanos, vagy háztartási mosószeres vízben is.

Első használat előtt öblítsük ki legalább kétszer tiszta, langyos vízben, majd csavarjuk ki alaposan.