FŐOLDAL CÉGISMERTETŐ TERMÉKEINK RENDELÉS KÖRNYEZETVÉDELEM VISZONTELADÓINK KAPCSOLAT AKCIÓINKVIGOR TERMÉKEK


Gyorsan tisztító kendő


Cikkszám: 000019

Gyorsan tisztító kendő

1 tasak 24 db kendőt tartalmaz

Háztartásban mindenütt használható, ruházati cikkeknél, kárpitozott bútoroknál, szőnyegeknél, autóüléseknél és kárpitnál.

Használati utasítás:

  • Nyissa fel a rajzos oldalán a visszazárható tasakot.
  • Vegyen ki egy tisztítószerrel átitatott kendőt.
  • Gondosan zárja vissza a tasakot, hogy ne száradjon ki.
  • A tisztítandó felületet dörzsölje át (habzó felületet képez).
  • Mindig a folt közepétől a széle felé haladva tisztítson.
  • Ruházati cikkek a tisztítás után azonnal moshatóak.
  • Kárpitnál, szőnyegnél (a folttisztítás után) nedves ruhával   törölje át a felületet, hogy a tisztító foltja eltűnjön.
  • Száradás után a felületet porszívózza ki.

Optikai kendő


Cikkszám: 000024

Optikai törlőkendő

1 doboz 24 db törlőkendőt tartalmaz
Minden olyan üvegfelület tisztítására, amelyre a hagyományos üvegtisztító szer nem alkalmas. Tisztít, zsírtalanít, mindenféle szennyeződést eltávolít, még az ujjnyomot is. Tisztítás után egy felületet képez az üvegre, ami visszaveri a fényt, antisztatikus, karcmentes.

Használható:

szemüveg, fényképezőgép, mobiltelefon, számítógép, televízió, CD, DVD, valamint a bukósisakokon lévő plexi tisztítására.

Rendszeresen vigye magával táskában, autóban, utazáskor.
A használt törlőkendő kidobható, mert nem tartalmaz a környezetre káros anyagokat


Koncentrált vízkőoldó


1 flakon 500 ml
Cikkszám: 005066

Koncentrált vízkőoldó

Tisztít és vízkőtelenít az egész lakásban. Eltávolítja a vízkövet az egész házban, hogy tiszta és csillogó legyen a környezete, edényzete. Vízmelegítő, kávéfőző, mosógép, mosogatógép, tusoló, WC, fürdőkád. HASZNÁLAT ELŐTT FELRÁZANDÓ!

Használati utasítás:


Fürdőszobában:

A vízkő nyomokra ráönteni a szert, vizes szivaccsal dörzsölni és leöblíteni vízzel. Nagyon erős vízkő lerakódás esetén közvetlenül a vízkőre önteni és 5 percig rajta hagyni, majd öblíteni.

WC-ben:

A WC kagylóba öntve 45 percig állni kell hagyni

Kávéfőzőnél:

0,5 liter vízhez 50 ml. szert adni, majd a kávéfőző víztartályába önteni, a gépet bekapcsolni és ezt átfőzni rajta. Ezután 3-szor tiszta vízzel ismételten átfőzni.

Vízmelegítőnél (radiátoroknál, autóhűtőknél):

0,5 liter vízhez 100 ml. szert adni, a gépbe önteni és 30 percig állni hagyni. Ezután 3-szor tiszta vízzel kiöblíteni.

Mosógépnél:

75 ml-t önteni a mosószeres tartályba, majd elindítani a gépet 60 °C-os mosásra üres dobbal.

Mosogatógépnél:

2 liter vízhez 300 ml. szert adni és egyenesen a gépbe önteni és elindítani. Ezt a műveletet időzített program igénybevételével alkalmazni tilos.

Tipp:

Még jobban hat ha a felületet bevizezzük. Fém kádra, színezett felületre nem szabad használni. Száraz ruhával csillogóvá tehető a felület. Nagyon makacs szennyeződésnél, dörzsölés után állni hagyni. A vízmelegítőben lévő oldatot jól rázza össze. Mosó és mosogatógépeknél ajánlatos minden 40. használat után megismételni a kezelést.

Figyelem:

Ne használja természetes kőfelületen, márványon, színes fémeken, meleg felületen vagy törött, karcolt felületen, olyan helyen ami a savat nem tudja elviselni. Vasaló vízkőtelenítésére használni tilos! Rejtett felületen kell kipróbálni a szer maró hatását, majd le kell öblíteni, szárítani, ha a felület csillog és hibamentes akkor használható. Más tisztítószerrel keverni nem szabad! A termék kevesebb mint 5%-ban felületaktív anyagokat és illatanyagot tartalmaz.